DE NIJL NIEUWVEEN

DE NIJL NIEUWVEEN De heerlijkste gerechten bij u thuisbezorgd!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 257 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Nijl Nieuwveen. Meer weten? Ontdek meer

14 aug 2022 om 20:25 Een zeer chagrijnige bezorger, eten was wel redelijk.
14 aug 2022 om 1:51 Eten was naar wens! De bezorger was daarentegen respectloos en erg onvriendelijk. De bezorger, tevens de eigenaar, gaf boos aan dat wij te laat waren met het plaatsen van de bestelling. Wij mochten van geluk spreken dat wij onze bestelling nog kregen
11 aug 2022 om 20:09 Eten prima, goede pizza's. Bezorger alleen zeer onvriendelijk wederom.
28 jun 2022 om 19:42 Wij hadden een incomplete bestelling. De pizza was erg vet/nat en vrijwel geen smaak Toen we da eigenaar na 1/1,5 uur belde waar het bleef. Was hij erg boos en ging hard schreeuwen over de telefoon. Wij bestelling hier nooit meer
27 mei 2022 om 21:01 Het was prima eten, alleen de wachttijd vonden we wel erg lang
13 mei 2022 om 7:55 Wij hebben vaker pizza gehad van de Nijl en die was altijd lekker. Deze keer waren onze pizza’s erg vet en de bodem slap! Heel jammer!
14 apr 2022 om 20:37 Snel geleverd en lekkere pizza’s!
30 mrt 2022 om 19:59 Pizza’s met een heerlijke dunne bodem. Goed belegd met verse ingrediënten. Knapperige groenten! Top, was het weer!
16 mrt 2022 om 7:10 Milkshakes waren totaal ontdooit toen ze aankwamen.. die hebben we moeten weggooien, was niet meer te drinken. De patat was koud. De calzone pizza was wel lekker.
9 mrt 2022 om 9:10 bezorger nogal brutaal. Boos omdat de deur niet gelijk open ging toen hij aanbelde en nog willen schreeuwen voor de deur. Vind het maar gek .
20 feb 2022 om 22:00 We hebben er van genoten.
20 feb 2022 om 19:51 Pizza’s waren weer voortreffelijk